Lumpat menyang isi

22BET SIGN UP

PANDUAN FOR 2024

Langkah Cepet kanggo Registering 22Bet

  1. Kanggo ndhaftar, you need to click on the 22Bet Registration button, kang disorot dening werna ijo padhang ing ndhuwur, cedhak pojok tengen.
  2. Cara liya yaiku saka tombol kanthi label sing padha – 22bet Register, ngisor slip totoan ing sisih tengen kaca.
  3. Once you open the 22bet registration page, sampeyan kudu ngisi kabeh kolom sing dibutuhake supaya bisa ngrampungake proses registrasi.
  4. Sampeyan bisa milih antarane registrasi lengkap lan registrasi liwat jaringan sosial utawa utusan.

Kanthi salah siji jinis registrasi, sampeyan kudu setuju karo syarat-syarat panggunaan ing pungkasan kanggo ngrampungake lan nggawe akun karo 22Bet.

22registrasi taruhan

Apa Register karo 22Bet?

Ndhaptar ing situs web bookmaker nggawa kaluwihan sing cukup, sing bakal kita sorot ing ngisor iki. Informasi rinci babagan bagean kasebut ora bisa dideleng dening pangguna sing ora kadhaptar.

  1. Upon 22Bet Registration and after making the first deposit, saben customer anyar nampa bonus saka 100% ing jumlah simpenan. Sampeyan bisa milih antarane bonus kanggo bagean Olahraga, lan bonus kanggo bagean Casino.
  2. Situs kasebut duwe obrolan langsung, liwat sing bisa takon kanggo Staff support ing tugas ing sembarang wektu.
  3. Situs ndhukung versi ing 60 basa
  4. Kasino 22Bet duwe koleksi game saka macem-macem pangembang, lan dhaptar terus ditambahake. Iki njamin macem-macem kanggo pemain.
  5. Situs kasebut nawakake versi seluler sing trep, uga loro app seluler – kanggo iOS lan kanggo Android.

22Bet Registrasi – A Guide rinci

After clicking the 22bet Register button, pilihan registrasi lengkap mbukak. Saka link ing sisih tengen ndhuwur sampeyan bisa milih kanggo ndhaftar liwat jaringan sosial utawa utusan, lan saka link ing sisih kiwa ndhuwur sampeyan bisa bali menyang pilihan registrasi lengkap.

Nggawe Akun liwat Jaringan Sosial utawa Messenger

The shorter 22Bet registration option is via a social network or messenger. Nanging jaringan kasebut dikenal lan digunakake utamane ing Rusia. Saka iki, jaringan Google Plus uga akeh digunakake ing njaba Rusia.

Ing kene sampeyan mung kudu milih mata uang, negara lan jaringan sosial, and then agree to the bookmaker’s Terms and Conditions to complete the 22Bet Registration.

Nanging sing luwih seneng cara ndhaptar iki kudu eling yen dheweke uga kudu ngisi rincian pribadhi mengko, kaya pelanggan arep liwat pilihan lengkap.

Nggawe Akun 22Bet kanthi Registrasi Lengkap – Step by Step

In the full 22Bet Registration window that opens after clicking on the registration button, sampeyan kudu ngisi data pribadhi kaya ing ngisor iki:

  1. Isi dhisik alamat email sing bakal digunakake ing 22Bet.
  2. Kapindho, isi jenengmu.
  3. Katelu, isi jeneng mburi.
  4. Kaping papat, isi sandhi sing bakal digunakake ing situs.
  5. kaping lima, pilih negara sampeyan nggunakake situs saka. Sistem ndeteksi sampeyan saka negara ngendi. Menu gulung-mudhun digunakake kanggo milih negara liya.
  6. kaping enem, pilih mata uang sing bakal digunakake. Sistem milih kanthi otomatis saka lokasi sampeyan, nanging sampeyan bisa milih mata uang liyane saka menu gulung mudhun.
  7. kapitu, sampeyan kudu obah kothak sadurunge pranyatan sing nampa Sarat lan Ketentuan bookmaker.
  8. Kawolu, all you have to do is click on the green 22BET REGISTER button to finish registering.

Klarifikasi lan Aturan Penting kanggo Registrasi 22Bet

– Penting sampeyan ngetik alamat email saiki amarga iki bakal digunakake kanggo tim dhukungan kanggo ngubungi sampeyan. Yen email sampeyan ora anyar, you will not be able to receive the link to confirm your 22Bet Registration or receive notifications, kayata bonus saiki utawa mbesuk lan informasi penting liyane.

Once you complete the full 22bet registration procedure, jendhela bakal mbukak ngendi sampeyan bakal weruh kode 9 digit. Iki jeneng panganggo sampeyan kanggo situs kasebut. Sampeyan uga bakal weruh kothak kanggo ngetik sandhi.

– Kalebu 72 jam, sampeyan kudu konfirmasi registrasi liwat link sing bakal ditampa liwat email.

– Sampeyan bisa nulis kode, kang jeneng panganggo kanggo situs, nanging sampeyan uga bisa mlebu menyang akun nganggo alamat email.

– Sawise ndhaptar, sampeyan kudu nemtokake bonus sambutan sing pengin digunakake – kanggo bagean Olahraga utawa bagean Casino, utawa wara-wara sing ora pengin nggunakake bonus sembarang.

Keamanan Nalika Ndhaptar lan Nggunakake Situs

Ngetik data pribadhi, ngirim salinan dokumen verifikasi lan nggunakake cara pembayaran ing 22Bet dilindhungi kanthi lengkap. Bookmaker wis dilisensi dening Curacao Gambling Panguwasa. Nomer lisensi 8048/JAZ. Iki ditanggepi ing November 16, 2018 lan valid nganti November 28, 2024.


22Bet Registration liwat Mobile Phone

Nalika sampeyan ndhaptar liwat versi seluler situs utawa liwat app, tata cara iku padha, kanthi pilihan salah siji saka rong jinis registrasi.

– Versi lengkap uga mbutuhake konfirmasi registrasi liwat link ing 72 jam.

– Nalika ndhaptar liwat piranti seluler, sampeyan ora bakal bisa nggunakake versi Inggris. Formulir registrasi dimuat ing basa Inggris.


22Bet Verifikasi akun

Verifikasi prosedur Applied dening kabeh bookmakers online kanggo verifikasi identitas pelanggan. Sawetara wektu sawise sampeyan ndhaptar, sampeyan bakal dijaluk verifikasi rincian pribadhi liwat dokumen ID. Mangkene carane prosedur kasebut.

Carane Aku Verifikasi ing 22Bet?

Sawise sampeyan wis nggawe akun liwat registrasi sukses, sampeyan kudu ngisi rincian pribadi tartamtu ing. Iki kalebu:

– tanggal lahirmu;

– seri dokumen identitas ditampa dening Bookmaker ing (KTP utawa paspor);

– nomer ID sampeyan;

– kabupaten lan wilayah ngendi sampeyan manggon.

Verifikasi dening document wis rampung sawise telpon saka Bookmaker ing. Iki dikirim menyang akun ing situs web. Sampeyan kudu ngirim salinan pindai utawa foto dokumen ID kanggo konfirmasi rincian pribadhi sing dilebokake nalika registrasi. Salinan utawa foto dikirim liwat email.

Nalika Sampeyan Dijaluk Verifikasi Akun 22Bet, Sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki:

– Kirimi salinan (scan utawa foto) dokumen ID menyang tim bookmaker

kanggo dokumen kayata KTP sampeyan kudu nggawe salinan loro-lorone dokumen kasebut.

– 22Bet biasane mbutuhake prosedur iki sadurunge menehi panjalukan mundur total.

Verifikasi kanggo Transfer Bank

Nalika transaksi bakal digawe dening transfer bank, bookmaker wis syarat tambahan ing ngisor iki:

– Yen sampeyan nggunakake kertu kredit, sampeyan kudu nggawe salinan loro-lorone kertu. Sisih mburi kudu duwe tandha tangan sampeyan.

– Sampeyan kudu ngirim salinan dokumen resmi sing nuduhake alamat pos sampeyan yen alamat kasebut beda karo alamat permanen ing ID sampeyan.

– Bookmaker bisa mbutuhake dokumen liyane ing discretion sawijining.

Verifikasi kanggo E-wallet Withdrawals

Kanggo jinis iki mundur total, 22Bet mbutuhake dokumentasi tambahan yen jumlah transaksi ngluwihi watesan tartamtu


Ringkesan

Ndhaptar ing situs web 22Bet gampang. Isi kabeh rincian sawise milih carane ndhaftar. Full 22Bet registration is preferable, minangka cara trabasan, liwat jaringan sosial utawa utusan, ora bakal nyimpen sampeyan saka ngetik rincian iki mengko.

Iku penting kanggo milih bonus, salah siji kanggo bagean olahraga utawa casino, sawise ndhaptar supaya bisa njupuk kauntungan saka jumlah insentif. Nepaki aturan related kanggo nggunakake jumlah bonus, lan bonus luwih nunggu sampeyan, bebarengan karo macem-macem acara olahraga lan game casino, minangka pelanggan wis kedhaftar saka Bookmaker.