Прескокнете до содржината

22BET ПРИЈАВЕТЕ СЕ

ВОДИЧ ЗА 2024

Брзи чекори за регистрација на 22Bet

 1. Регистрира, треба да кликнете на копчето 22Bet Регистрација, што се истакнува со светло зелената боја на врвот, во близина на десниот агол.
 2. Другиот начин е од копчето со истата ознака – 22залог Регистрирајте се, под ливчето за обложување на десната страна на страницата.
 3. Откако ќе ја отворите страницата за регистрација на 22bet, мора да ги пополните сите потребни полиња за да можете да го завршите процесот на регистрација.
 4. Можете да изберете помеѓу целосна регистрација и регистрација преку социјалните мрежи или месинџери.

Со било кој тип на регистрација, мора да се согласите со условите за користење на крајот за да пополните и креирате сметка со 22Bet.

22регистрација на облог

Зошто да се регистрирате со 22Bet?

Регистрирањето на веб-страницата на букмејкерот носи доволно предности, кои ќе ги истакнеме подолу. Детални информации за секциите не можат да се видат од нерегистрирани корисници.

 1. По регистрацијата на 22Bet и по уплатата на првиот депозит, секој нов клиент добива бонус од 100% на износот на депозитот. Можете да изберете помеѓу бонус за делот Спорт, и бонус за делот Казино.
 2. Веб-страницата има разговор во живо, преку кој можете во секое време да поставувате прашања до помошниот персонал кој е на должност.
 3. Веб-страницата поддржува верзии во 60 јазици
 4. Казиното 22Bet има колекција на игри од многу различни програмери, а списокот постојано се додава. Ова обезбедува разновидност за играчите.
 5. Веб-страницата нуди пригодна мобилна верзија, како и две мобилни апликации – за iOS и за Android.

22Bet Регистрација – Детален водич

Откако ќе кликнете на копчето 22bet Регистрирај се, се отвора целосната опција за регистрација. Од врската горе десно можете да изберете да се регистрирате преку социјална мрежа или гласник, а од линкот горе лево можете да се вратите на целосната опција за регистрација.

Создадете сметка преку социјална мрежа или месинџер

Пократката опција за регистрација на 22Bet е преку социјална мрежа или месинџер. Можете да користите сметка на Google, X сметка (порано Твитер), како и други социјални мрежи популарни во поранешните и сегашните руски републики

Овде треба само да ја изберете валутата, земја и социјална мрежа, а потоа согласете се со Условите и одредбите на обложувалницата за да ја завршите регистрацијата на 22Bet.

Но, оние кои го претпочитаат овој начин на пријавување треба да имаат на ум дека подоцна ќе треба да ги пополнат и своите лични податоци, како клиенти кои минуваат низ целосната опција.

22регистрација на обложување преку социјалните медиуми

Создавање сметка на 22Bet со целосна регистрација – Чекор по чекор

Во целосниот прозорец за регистрација на 22Bet што се отвора откако ќе кликнете на копчето за регистрација, мора да ги пополните вашите лични податоци на следниов начин:

 1. Прво пополнете ја адресата на е-пошта што ќе ја користите во 22Bet.
 2. Второ, пополнете го вашето име.
 3. Трето, пополнете го вашето презиме.
 4. Четврто, пополнете ја лозинката што ќе ја користите на страницата.
 5. Петто, изберете ја земјата од која ја користите страницата. Системот открива од која земја сте. Опаѓачкото мени се користи за избор на друга земја.
 6. Шесто, изберете ја валутата што ќе ја користите. Системот избира автоматски од вашата локација, но можете да изберете друга валута од паѓачкото мени.
 7. Седмо, мора да го штиклирате полето пред изјавата дека ги прифаќате одредбите и условите на обложувалницата.
 8. Осми, се што треба да направите е да кликнете на зеленото копче 22BET REGISTER за да завршите со регистрацијата.
22залог целосна регистрација

Важни појаснувања и правила за регистрација на 22Bet

– Важно е да внесете тековна адреса на е-пошта бидејќи таа ќе се користи за тимот за поддршка да контактира со вас. Ако вашата е-пошта не е ажурирана, нема да можете да ја добивате врската за да ја потврдите вашата регистрација на 22Bet или да добивате известувања, како што се тековните или претстојните бонуси и други важни информации.

– Откако ќе ја завршите целосната процедура за регистрација на 22bet, ќе се отвори прозорец каде што ќе видите 9-цифрена шифра. Ова е вашето корисничко име за страницата. Ќе видите и поле за внесување на вашата лозинка.

– Во рамките 72 часови, мора да ја потврдите вашата регистрација преку врска што ќе ја добиете преку е-пошта.

– Можете да го запишете кодот, кое е вашето корисничко име за страницата, но исто така можете да се најавите на вашата сметка со вашата адреса за е-пошта.

– По регистрирањето, треба да наведете кој бонус за добредојде сакате да го користите – за делот Спорт или делот Казино, или изјавите дека не сакате да користите никакви бонуси.

Безбедност при регистрација и користење на страницата

Внесување лични податоци, испраќање копија од документ за верификација и користење на начини на плаќање во 22Bet се целосно заштитени. Букмејкерот е лиценциран од властите за коцкање Курасао. Бројот на лиценцата е 8048/JAZ. Издадена е во ноември 16, 2018 и важи до ноември 28, 2024.


22Bet регистрација преку мобилен телефон

Кога се регистрирате преку мобилната верзија на страницата или преку апликациите, постапката е иста, со избор на еден од двата типа на регистрација.

– Целосната верзија исто така бара потврда за регистрација преку врска внатре 72 часови.

– Кога се регистрирате преку мобилен уред, нема да можете да ја користите англиската верзија. Формуларот за регистрација е вчитан на англиски јазик.

22залог регистрирајте се по телефон

22Bet верификација на сметката

Верификацијата е постапка што ја применуваат сите онлајн обложувалници за да го потврдат идентитетот на клиентите. Некаде откако ќе се регистрирате, од вас ќе биде побарано да ги потврдите вашите лични податоци преку документ за лична идентификација. Еве како функционира процедурата.

Како да потврдам на 22Bet?

Откако ќе креирате сметка преку успешна регистрација, во него мора да пополните одредени лични податоци. Тие вклучуваат:

– вашиот датум на раѓање;

– серијата на вашиот документ за идентификација прифатена од обложувалницата (Лична карта или пасош);

– вашиот матичен број;

– во која област и локалитет живеете.

Верификацијата со документ се врши по повик од обложувалницата. Се испраќа на сметката на веб-страницата. Мора да испратите скенирани копии или фотографии од вашите лични документи за да ги потврдите личните податоци внесени при регистрацијата. Копиите или фотографиите се испраќаат преку е-пошта.

Кога ќе ви биде побарано да ја потврдите вашата сметка на 22Bet, Мора да го направите следново:

– Испратете копија (скенирање или слика) документ за лична идентификација до тимот на обложувалницата

за документи како лична карта мора да направите копии од двете страни на документот.

– 22Bet обично ја бара оваа процедура пред да одобри барање за повлекување.

Верификација за банкарски трансфери

Кога треба да се изврши трансакција со банкарски трансфер, букмејкерот ги има следните дополнителни барања:

– Ако користите кредитна картичка, мора да направите копии од двете страни на картичката. Задната страна мора да го има вашиот потпис.

– Мора да испратите копија од официјален документ што ја покажува вашата поштенска адреса ако адресата е различна од вашата постојана адреса на вашата лична карта.

– Букмејкерот може да бара други документи по своја дискреција.

Потврда за повлекување на е-паричник

За овој тип на повлекување, 22Bet може да бара дополнителна документација ако износот на трансакцијата надмине одреден лимит


Резиме

Регистрирањето на веб-страницата 22Bet е лесно. Пополнете ги сите детали откако ќе изберете како да се регистрирате. Се претпочита целосна регистрација на 22Bet, како кратенка, преку социјална мрежа или гласник, нема да ве спаси од внесување на овие детали малку подоцна.

Важно е да се избере бонусот, било за спортскиот дел или за казиното, по пријавувањето да може да ги искористи стимулативните суми. Исполнете ги правилата поврзани со користењето на износите на бонусот, и ве чекаат дополнителни бонуси, заедно со различни спортски настани и казино игри, како веќе регистрирани клиенти на обложувалницата.