Kalo te përmbajtja

22BET Regjistrohu

UDHËZUES PËR 2024

Hapat e shpejtë për t'u regjistruar në 22Bet

 1. Për tu regjistruar, ju duhet të klikoni në butonin Regjistrimi 22Bet, e cila vihet në pah nga ngjyra e saj e gjelbër e ndezur në krye, pranë këndit të djathtë.
 2. Mënyra tjetër është nga butoni me të njëjtën etiketë – 22bast Regjistrohu, poshtë fletës së basteve në anën e djathtë të faqes.
 3. Pasi të hapni faqen e regjistrimit në 22bet, duhet të plotësoni të gjitha fushat e kërkuara për të përfunduar procesin e regjistrimit.
 4. Ju mund të zgjidhni midis regjistrimit të plotë dhe regjistrimit përmes rrjeteve sociale ose mesazheve.

Me secilin lloj regjistrimi, ju duhet të pranoni kushtet e përdorimit në fund për të plotësuar dhe krijuar një llogari me 22Bet.

22regjistrimin e basteve

Pse të regjistroheni me 22Bet?

Regjistrimi në faqen e internetit të libralidhësve sjell mjaft avantazhe, të cilat do t'i veçojmë më poshtë. Informacioni i detajuar rreth seksioneve nuk mund të shikohet nga përdoruesit e paregjistruar.

 1. Pas regjistrimit në 22Bet dhe pas depozitimit të parë, çdo klient i ri merr një bonus prej 100% mbi shumën e depozitës. Ju mund të zgjidhni midis një bonusi për seksionin Sport, dhe një bonus për seksionin e Kazinosë.
 2. Faqja ka një bisedë të drejtpërdrejtë, përmes të cilit mund t'i bëni pyetje personelit ndihmës në detyrë në çdo kohë.
 3. Faqja mbështet versionet në 60 gjuhët
 4. Kazinoja 22Bet ka një koleksion lojërash nga shumë zhvillues të ndryshëm, dhe lista është duke u shtuar vazhdimisht. Kjo siguron shumëllojshmëri për lojtarët.
 5. Faqja ofron një version të përshtatshëm celular, si dhe dy aplikacione celulare – për iOS dhe për Android.

22Bet Regjistrimi – Një udhëzues i detajuar

Pasi të klikoni butonin 22bet Regjistrohu, hapet opsioni i plotë i regjistrimit. Nga lidhja lart djathtas mund të zgjidhni të regjistroheni nëpërmjet një rrjeti social ose mesazher, dhe nga lidhja lart majtas mund të ktheheni te opsioni i regjistrimit të plotë.

Krijoni një Llogari përmes një Rrjeti Social ose Messenger

Opsioni më i shkurtër i regjistrimit në 22Bet është nëpërmjet një rrjeti social ose mesazheri. Ju mund të përdorni një llogari google, një llogari X (dikur Twitter), si dhe rrjete të tjera sociale të njohura në republikat e mëparshme dhe aktuale ruse

Këtu ju duhet vetëm të zgjidhni monedhën, vendi dhe rrjeti social, dhe më pas pranoni Termat dhe Kushtet e krijuesit të basteve për të përfunduar regjistrimin e 22Bet.

Por ata që preferojnë këtë mënyrë regjistrimi duhet të kenë parasysh se do të duhet të plotësojnë edhe të dhënat personale më vonë, si klientët që kalojnë opsionin e plotë.

22regjistrimi i basteve nga mediat sociale

Krijimi i një llogarie 22Bet me regjistrim të plotë – Hap pas hapi

Në dritaren e plotë të Regjistrimit 22Bet që hapet pasi klikoni në butonin e regjistrimit, duhet të plotësoni të dhënat tuaja personale si më poshtë:

 1. Fillimisht plotësoni adresën e emailit që do të përdorni në 22Bet.
 2. Së dyti, plotësoni emrin tuaj.
 3. Së treti, plotësoni mbiemrin tuaj.
 4. Së katërti, plotësoni fjalëkalimin që do të përdorni në faqe.
 5. E pesta, zgjidhni vendin nga i cili po përdorni faqen. Sistemi zbulon se nga cili vend jeni. Një meny rënëse përdoret për të zgjedhur një shtet tjetër.
 6. E gjashta, zgjidhni monedhën që do të përdorni. Sistemi zgjedh automatikisht nga vendndodhja juaj, por ju mund të zgjidhni një monedhë tjetër nga menyja rënëse.
 7. E shtata, duhet të shënoni kutinë përpara deklaratës se pranoni Termat dhe Kushtet e krijuesit të basteve.
 8. E teta, gjithçka që duhet të bëni është të klikoni në butonin jeshil 22BET REGISTER për të përfunduar regjistrimin.
22bast regjistrimin e plotë

Sqarime dhe rregulla të rëndësishme për regjistrimin në 22Bet

– Është e rëndësishme që të futni një adresë aktuale të emailit pasi kjo do të përdoret për t'ju kontaktuar nga ekipi mbështetës. Nëse emaili juaj nuk është i përditësuar, ju nuk do të jeni në gjendje të merrni lidhjen për të konfirmuar regjistrimin tuaj në 22Bet ose për të marrë njoftime, të tilla si shpërblimet aktuale ose të ardhshme dhe informacione të tjera të rëndësishme.

– Pasi të keni përfunduar procedurën e plotë të regjistrimit në 22bet, do të hapet një dritare ku do të shihni një kod 9-shifror. Ky është emri juaj i përdoruesit për sitin. Do të shihni gjithashtu një kuti për të futur fjalëkalimin tuaj.

– Brenda 72 orë, ju duhet të konfirmoni regjistrimin tuaj nëpërmjet një lidhjeje që do ta merrni me email.

– Ju mund të shkruani kodin, cili është emri juaj i përdoruesit për sitin, por gjithashtu mund të hyni në llogarinë tuaj me adresën tuaj të emailit.

– Pas regjistrimit, ju duhet të specifikoni se cilin bonus mirëseardhje dëshironi të përdorni – për seksionin Sport ose seksionin Kazino, ose deklaroni se nuk dëshironi të përdorni ndonjë bonus.

Siguria gjatë regjistrimit dhe përdorimit të sitit

Futja e të dhënave personale, dërgimi i një kopjeje të një dokumenti verifikimi dhe përdorimi i mënyrave të pagesës në 22Bet janë plotësisht të mbrojtura. Baza e basteve është e licencuar nga Autoritetet e Kumarit në Curacao. Numri i licencës është 8048/JAZ. Është lëshuar në nëntor 16, 2018 dhe vlen deri ne nentor 28, 2024.


22Bet Regjistrimi përmes telefonit celular

Kur regjistroheni nëpërmjet versionit celular të faqes ose nëpërmjet aplikacioneve, procedura është e njëjtë, me zgjedhjen e njërit prej dy llojeve të regjistrimit.

– Versioni i plotë gjithashtu kërkon konfirmimin e regjistrimit përmes një lidhjeje brenda 72 orë.

– Kur regjistroheni përmes një pajisjeje celulare, nuk do të mund të përdorni versionin në anglisht. Formulari i regjistrimit është i ngarkuar në anglisht.

22Regjistrohu i basteve me telefon

22Bet Verifikimi i llogarisë

Verifikimi është një procedurë e aplikuar nga të gjithë bastebërësit online për të verifikuar identitetin e klientëve. Dikur pasi të regjistroheni, do t'ju kërkohet të verifikoni të dhënat tuaja personale nëpërmjet një dokumenti ID. Ja se si funksionon procedura.

Si mund të verifikoj në 22Bet?

Pasi të keni krijuar një llogari përmes regjistrimit të suksesshëm, ju duhet të plotësoni të dhëna të caktuara personale në të. Kjo perfshin:

– data juaj e lindjes;

– serinë e dokumentit tuaj të identitetit të pranuar nga krijuesi i basteve (letërnjoftim ose pasaportë);

– numrin tuaj të ID-së;

– në cilin qark dhe lokalitet jetoni.

Verifikimi me dokument bëhet pas një telefonate nga libralidhësi. Dërgohet në llogarinë në faqen e internetit. Ju duhet të dërgoni kopje të skanuara ose fotografi të dokumenteve tuaja të identitetit për të konfirmuar të dhënat personale të futura në regjistrim. Kopjet ose fotot dërgohen me email.

Kur ju kërkohet të verifikoni llogarinë tuaj 22Bet, Ju duhet të bëni sa vijon:

– Dërgo një kopje (skanim ose foto) të dokumentit të identifikimit për ekipin e libralidhësve

për dokumente të tilla si letërnjoftimi duhet të bëni kopje të të dyja anëve të dokumentit.

– 22Bet zakonisht kërkon këtë procedurë përpara se të japë një kërkesë për tërheqje.

Verifikimi për transfertat bankare

Kur një transaksion duhet të kryhet me transfertë bankare, libralidhësi ka kërkesat shtesë të mëposhtme:

– Nëse përdorni një kartë krediti, ju duhet të bëni kopje të të dy anëve të kartës. Ana e pasme duhet të ketë nënshkrimin tuaj.

– Ju duhet të dërgoni një kopje të një dokumenti zyrtar që tregon adresën tuaj postare nëse adresa është e ndryshme nga adresa juaj e përhershme në ID.

– Libërbërësi mund të kërkojë dokumente të tjera sipas gjykimit të tij.

Verifikimi për tërheqjet e portofolit elektronik

Për këtë lloj tërheqjeje, 22Bet mund të kërkojë dokumentacion shtesë nëse shuma e transaksionit tejkalon një kufi të caktuar


Përmbledhje

Regjistrimi në faqen e internetit 22Bet është i lehtë. Plotësoni të gjitha detajet pasi të zgjidhni mënyrën e regjistrimit. Preferohet regjistrimi i plotë në 22Bet, si rrugë e shkurtër, nëpërmjet një rrjeti social ose mesazheri, nuk do t'ju shpëtojë nga futja e këtyre detajeve pak më vonë.

Është e rëndësishme të zgjidhni bonusin, qoftë për seksionin sportiv ose kazino, pasi të regjistroheni për të qenë në gjendje të përfitoni nga shumat stimuluese. Plotësoni rregullat në lidhje me përdorimin e shumave të bonusit, dhe bonuse të tjera ju presin, së bashku me një sërë ngjarjesh sportive dhe lojëra kazino, si klientë të regjistruar tashmë të libralidhësve.